TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4689) | ||||
titus08 (1665) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (370) | ||||
petriangabor (235) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (115) |
11 mai 2010
Pagina 1 din 1
11 mai 2010
Posesorilor de statii CB le recomand sa incerce legaturi radio DX (la mare distanta) .
Acum cateva minute (17:15) eram prin oras si am vorbit cu Richard , un operator din Polonia , districtul 1 , pe canalul 30 .
Pentru cei 4 W ai statiei mele mobile , cu antena de 33 cm , am primit un raport foarte bun : 59+ , QSB (clar , fading) . Operatorul corespondent avea o antena directiva si un amplificator de 100W .
Se aud foarte bine statii din Ungaria si Ucraina .
Statiile locale sunt in zona de umbra .
Acum cateva minute (17:15) eram prin oras si am vorbit cu Richard , un operator din Polonia , districtul 1 , pe canalul 30 .
Pentru cei 4 W ai statiei mele mobile , cu antena de 33 cm , am primit un raport foarte bun : 59+ , QSB (clar , fading) . Operatorul corespondent avea o antena directiva si un amplificator de 100W .
Se aud foarte bine statii din Ungaria si Ucraina .
Statiile locale sunt in zona de umbra .
Ultima editare efectuata de catre Admin in Mier 1 Dec 2010 - 23:26, editata de 1 ori
Re: 11 mai 2010
Daca mai devreme se auzeau statii din apropierea Zalaului , in jurul orei 20:00 se auzeau clar statii din Bucuresti si Ucraina .
Niciun echipament CB legal nu poate face asta singur .
Meritul acestei propagari la mare distanta este al ionosferei , influentata puternic de activitatea solara .
Niciun echipament CB legal nu poate face asta singur .
Meritul acestei propagari la mare distanta este al ionosferei , influentata puternic de activitatea solara .
9 iunie 2010
In jurul orei 20:45 se aud foarte bine statii din judetul Arad si din Germania .
Statiile locale pot fi contactate sub 2 km .
Statiile locale pot fi contactate sub 2 km .
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum