TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4689) | ||||
titus08 (1665) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (370) | ||||
petriangabor (235) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (115) |
Masa de lucru
+2
cipriancălin
genugeo85
6 participanți
Pagina 1 din 1
genugeo85- Numarul mesajelor : 10
Varsta : 66
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 10/03/2016
Re: Masa de lucru
Mai impresionantă decât cea de mai sus! Aveți ceva dotare, iar sertarele cu piese mă fac invidios! La mine e o harababură în piese, mamă-mamă!
Bine, eu sunt plezirist(hobby-ist) în ale electronicii(sunt de fapt inginer mecanic)...
Bine, eu sunt plezirist(hobby-ist) în ale electronicii(sunt de fapt inginer mecanic)...
genugeo85- Numarul mesajelor : 10
Varsta : 66
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 10/03/2016
;-)
Sertarasele sunt o mica parte... la mine masa trebuie sa produca, cu asta ma ocup.
Ei, se mai aduna una-alta pe masa, da` saptamanal trebuie scapat de ce-i in plus. Uneori si mai des, cand am in lucru televizoare cat masa.
Am motive sa ma bucur ca pe forum vin oameni pasionati, "plezirist"-i.
Sa auzim de bine!
Cu stima!
Sertarasele sunt o mica parte... la mine masa trebuie sa produca, cu asta ma ocup.
Ei, se mai aduna una-alta pe masa, da` saptamanal trebuie scapat de ce-i in plus. Uneori si mai des, cand am in lucru televizoare cat masa.
Am motive sa ma bucur ca pe forum vin oameni pasionati, "plezirist"-i.
Sa auzim de bine!
Cu stima!
Foarte bine pus la punct laboratorul dumneavoastra.Felicitari si sa-l folositi sanatos!
cipriancălin- Numarul mesajelor : 4
Varsta : 43
Localizare : Arad
Data de inscriere : 07/03/2017
Costin apreciază acest mesaj
cipriancălin a scris:... Felicitari si sa-l folositi sanatos!
Multumesc mult!
Sanatate si sa auzim de bine!
Aoleu ficatul ! Mai bine nu ma uitam ! La mine dotarile sunt destul de modeste , ma mai bazez ca am la fabrica una alta adica osciloscop , sursa dubla protejata , aer cald , etc. Acasa ... multimetru digital , inca unul analog cu instrument, ESR-metru ,pistol de lipit , letcon clasic , un generator RF-AF artizanal (dar imi fac treaba cu brio cu el) ,o sursa reglabila artizanala cu patru AO si cam atat . Piesele ... am organizatoare portabile de pescari iar alte placi si mortaciuni un sifonier vechi. Masa de lucru , in zezonul cald in garaj (de fapt atelier auto) iar in cel rece in casa in birou . Bine ca la mine e mai mult hobby . Poza nu mai pun ca m-as umili de tot .Felicitari pentru atelier si organizare .Costin a scris:Multumesc, dar masa nu-mi apartine!
La mine arata asa:
vranceanu.cristi- Moderator
- Numarul mesajelor : 41
Varsta : 58
Localizare : Pascani,IASI
Data de inscriere : 26/01/2019
Multumesc pentru aprecieri!
Omul sfinteste locul, domnule Vranceanu. Unde nu-s scule, meseriasul compenseaza cu indemanare. Iar din postarile dumneavoastra vad multa pasiune.
Omul sfinteste locul, domnule Vranceanu. Unde nu-s scule, meseriasul compenseaza cu indemanare. Iar din postarile dumneavoastra vad multa pasiune.
Sunteti prea modest . Am vazut muulte ateliere de electronisti dar in halul asta ... sincer nu. E chiar un colt de rai . Oricum mi-ati dat un fel de ,,sut'' undeva ca sa ma organizez si eu un pic mai civilizat. Inca o data , felicitari maxime !
vranceanu.cristi- Moderator
- Numarul mesajelor : 41
Varsta : 58
Localizare : Pascani,IASI
Data de inscriere : 26/01/2019
Oricum arata atelierul, Oglinda plasata fata in fata cu punctul de lucru central este obligatorie. Nu pot concepe lipsa ei.
titus08- Moderator
- Numarul mesajelor : 1665
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : super-ultra-expert
Data de inscriere : 12/02/2017
Costin apreciază acest mesaj
meserie!!!
necula.vasile- Mester
- Numarul mesajelor : 159
Varsta : 72