TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4689) | ||||
titus08 (1665) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (370) | ||||
petriangabor (235) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (115) |
ATENTIONARE!
5 participanți
Pagina 1 din 1
ATENTIONARE!
Pasiunea trebuie sa aduca multumire, placere, sa nu produca durere si suferinta.
- Nu mesteriti in aparate conectate direct la retea, daca nu aveti cunostinte minime de electrosecuritate! Aparatele electrice pot functiona cu tensiuni periculoase chiar daca sunt alimentate din baterii.
- Folositi scule si echipament de protectie corespunzatoare.
- Nu lucrati in echipamente sub tensiune, in locuri fara lumina suficienta, atunci cand sunteti obosit sau daca aveti probleme de sanatate.
- Daca nu aveti cunostinte de electricitate solicitati informatii de la persoane calificate.
- Recomand minorilor sa lucreze sub indrumarea si supravegherea unui adult calificat.
Postarile de pe forumurile Electronice de la A la Z (forum.e-rusu.ro / e-rusu.forumgratuit.ro) pot fi facute si de persoane necalificate in acest domeniu, deci ideile, solutiile, pot fi daunatoare. Proprietarul forumului, administratorul si moderatorii nu sunt raspunzatori de pagubele provocate daca urmati sfaturile si ideile publicate pe forum.
Ultima editare efectuata de catre Costin in Mar 14 Dec 2021 - 13:56, editata de 2 ori
Novacovici, necula.vasile, balasmihail, petriangabor, bogles, VALENTIN ZAPIS, titus08 și apreciază acest mesaj
titus08- Moderator
- Numarul mesajelor : 1665
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : super-ultra-expert
Data de inscriere : 12/02/2017
Costin, Novacovici, necula.vasile, puium@conselectrom.ro, titus08 și leroiv apreciază acest mesaj
raspuns la subiect
Salutari cu bine D-le Costin,sunt de ceva vreme ca membru pe acest forum,dar nu m-am intampinat cu aceasta relatare m-ai sus mentionata.Sunt de acord in totalitate,dupa relatare si indrumare,si varf incins...(ca la pescuit...fir intins...)!!!
ionica68- Mester
- Numarul mesajelor : 160
Varsta : 56
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 23/02/2017
Vă rog să mă atenționați
Dacă am făcut ceva greșit cu postările mele ,multumesc, cu stima C.Marian
croitoru marian- Numarul mesajelor : 16
Varsta : 63
Localizare : bustuchin
Stare de spirit : SK
Data de inscriere : 06/12/2008
Soft jvc lt43vu63m
Buna ziua .sant nou pe acest forum si salut toți utilizatorii.M am pricopsit cu acest televizor care se restartează pe logo (jvc) .as dori dacă se poate sa ma ajutați cu softul corespunzător și metoda de instalare a softului. Modelul este: jvc lt43vu63m și ecran ves 430 qnyl 2d n01.va multumesc
alexandru19692006- Numarul mesajelor : 1
Varsta : 55
Localizare : iasi
Data de inscriere : 18/07/2024
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum