TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4689) | ||||
titus08 (1665) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (370) | ||||
petriangabor (235) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (115) |
Ajutor sunt monitorizat de urmatoarele adrese cum sa scap de ele
5 participanți
Pagina 1 din 1
Ajutor sunt monitorizat de urmatoarele adrese cum sa scap de ele
Exploatare ascunsa a canalului detectata in pachetul ICMP
74 .125.232.208 ;173.194.39,112;173.194.39.147;173.194.39.80;173.194.39.144;74.125.232.244;
Acesta este avertismentul care mi l da ,,eset smarty security 5.2.9.12",ca ma sfatuiti sa fac,va multumesc
74 .125.232.208 ;173.194.39,112;173.194.39.147;173.194.39.80;173.194.39.144;74.125.232.244;
Acesta este avertismentul care mi l da ,,eset smarty security 5.2.9.12",ca ma sfatuiti sa fac,va multumesc
victoras21- Se spune ca-i mester
- Numarul mesajelor : 63
Varsta : 62
Localizare : caracal
Stare de spirit : slab
Data de inscriere : 24/12/2008
Re: Ajutor sunt monitorizat de urmatoarele adrese cum sa scap de ele
Treci pe Bitdefender Internet Security, vezi ca se gaseste convenabil la e/M/a/g de exemplu.Pe site-ul Bitdefender e mai scump de obicei.
Vezi ca la setarile browserului, exista o sectiune Confidentialitate de exemplu in Mozilla Firefox, unde exista o casuta - Informeaza siturile ca nu doresc sa fiu urmarit- se bifeaza.
Poti sterge cookie-urile din istoric, dar va afecta cautarile ulterioare.
De obicei suntem urmariti de site-uri comerciale, care stocheaza informatii despre ce ne intereseaza, ca sa ne bombardeze cu reclame personalizate.
Nu te speria, un antivirus bun te va proteja de adevaratele atacuri.
Rog a nu se considera reclama, nu am nicio legatura cu producatorul numit, doar ca folosesc de ani buni antivirusul si n-am avut probleme.
Vezi ca la setarile browserului, exista o sectiune Confidentialitate de exemplu in Mozilla Firefox, unde exista o casuta - Informeaza siturile ca nu doresc sa fiu urmarit- se bifeaza.
Poti sterge cookie-urile din istoric, dar va afecta cautarile ulterioare.
De obicei suntem urmariti de site-uri comerciale, care stocheaza informatii despre ce ne intereseaza, ca sa ne bombardeze cu reclame personalizate.
Nu te speria, un antivirus bun te va proteja de adevaratele atacuri.
Rog a nu se considera reclama, nu am nicio legatura cu producatorul numit, doar ca folosesc de ani buni antivirusul si n-am avut probleme.
validae- Numarul mesajelor : 42
Varsta : 55
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 06/06/2011
Nu-i niciunfel de reclama!
Sunt situatii cand si scanarea online cu acest antivirus rezolva multe probleme.
Ce-ar fi fost sa "bluram" numele programului? Nu mai intelegea nimeni nimic.
Uitati-va la emisiunile de pe TV. Cand e mai important blureaza imaginea...
Sunt situatii cand si scanarea online cu acest antivirus rezolva multe probleme.
Ce-ar fi fost sa "bluram" numele programului? Nu mai intelegea nimeni nimic.
Uitati-va la emisiunile de pe TV. Cand e mai important blureaza imaginea...
Ma scuzati, dar din experienta de pe alte forumuri, ex. Forumul Electronistilor, am vazut ca citarea unor firme sau magazine e considerata ca reclama, de aceea am blurat numele magazinului.
Pe respectivul forum chiar mi-au sters continut din postari. Va felicit ca nu procedati la fel !
Pe respectivul forum chiar mi-au sters continut din postari. Va felicit ca nu procedati la fel !
validae- Numarul mesajelor : 42
Varsta : 55
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 06/06/2011
Bun si AVIRA si e ... FREE.
Cat despre RECLAMA , ...
Cat despre RECLAMA , ...
stanley- Moderator
- Numarul mesajelor : 728
Varsta : 67
Localizare : BucurestiTargoviste
Data de inscriere : 03/05/2010
Banat pe elforum
Probabil si altii au patit ca mine: am deschis un topic nou in sectiunea adecvata pe elforum amplificatoarelor cu tuburi in ideea de a dona materiale (tuburi si transformatoare) la elevi in special si celor ce nu aveau posibilitate materiala sa isi construiasca un amplificator audio cu tuburi cu singura conditie fiind postare montajului la finalizare. Adminul .... inflamat de generozitatea si ideea mea fara sa fiu atentionat pt. ex. motiv a cadadicsit sa fiu banat permanent....
Stupid si total neconstructiv... felicitari administratorului acestui forum Dl. Rusu (fara nici un fel de periere) pentru dezbaterea constructiva si civilizata adoptata aici.
Dar ca sa nu raman of topic; personal am vazut ca mai toate sistemele antivirus in varianta cupararii lor legale mai adauga alti parametri in plus fata de varianta trial si sa nu vorbim de varianta free unde chiar multe module si facilitati sunt excluse.
Stupid si total neconstructiv... felicitari administratorului acestui forum Dl. Rusu (fara nici un fel de periere) pentru dezbaterea constructiva si civilizata adoptata aici.
Dar ca sa nu raman of topic; personal am vazut ca mai toate sistemele antivirus in varianta cupararii lor legale mai adauga alti parametri in plus fata de varianta trial si sa nu vorbim de varianta free unde chiar multe module si facilitati sunt excluse.
Sorynake- Numarul mesajelor : 10
Varsta : 57
Localizare : Barlad
Data de inscriere : 06/02/2016
Fiecare forum isi are regulile lui.
Stiu din experienta ca exagerarea reglementarilor elimina creativitatea.
Electronica, in general, se bazeaza pe cunostinte, creativitate si experimente.
Referitor la donatii, eu incurajez astfel de actiuni. La fiecare dintre noi zac la propriu mii de aparate. Este mare pacat sa ajunga la cosul de gunoi!
Anunturile pot fi facute aici: http://forum.e-rusu.ro/f241-donatii.
Stiu din experienta ca exagerarea reglementarilor elimina creativitatea.
Electronica, in general, se bazeaza pe cunostinte, creativitate si experimente.
Referitor la donatii, eu incurajez astfel de actiuni. La fiecare dintre noi zac la propriu mii de aparate. Este mare pacat sa ajunga la cosul de gunoi!
Anunturile pot fi facute aici: http://forum.e-rusu.ro/f241-donatii.
titus08 apreciază acest mesaj
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum